OmaRealia on taloyhtiön uusi sähköinen palvelukanava

Käy tutustumassa OmaRealiaan osoitteessa omarealia.fi ja lue lisää palvelusta täällä www.realiaisannointi.fi/omarealia

OmaRealia on Realia Isännöinnin uusi palvelukanava asumisen asioiden hoitoon taloyhtiön hallituksen jäsenille, osakkaille ja asukkaille. Kaikki taloyhtiöön sekä asumiseen liittyvä tieto on saatavissa kootusti OmaRealia-palvelusta ajasta ja paikasta riippumatta.

Palvelun kautta asukas tai osakas voi hoitaa monia asumisen asioita kuten esimerkiksi tilata asiakirjoja, tehdä muuttoilmoituksen tai vaikkapa varata saunavuoron. Myös esimerkiksi muutostyöilmoituksen teko onnistuu OmaRealian kautta myöhemmin.

Hallituksen työtä OmaRealia helpottaa monella tavalla. Hallituksen kokousten pöytäkirjat arkistoituvat palveluun ja ne voi myös allekirjoittaa palvelussa sähköisesti. Palvelun kautta on myös helppo seurata esimerkiksi taloyhtiön taloutta. Esimerkiksi lämmityskulujen osuus taloyhtiön hoitokuluista on helppo tarkistaa palvelusta ja tieto esitetään lukujen lisäksi selkeänä grafiikkana.

OmaRealia-palvelu toimii niin mobiililaitteella kuin tietokoneella ajasta ja paikasta riippumatta.

OmaRealia otetaan käyttöön Realia Isännöinnin asiakkaille vaiheittain ja se tulee korvaamaan taloyhtiöiden aiemmat sähköiset asiointikanavat.

Käy tutustumassa OmaRealiaan osoitteessa omarealia.fi.