OmaRealian Talous-osiossa hallitus voi tarkastella taloyhtiön taloustietoja yksityiskohtaisesti

OmaRealia-palvelu on Realia Isännöinnin sähköinen palvelukanava asumisen asioiden hoitoon taloyhtiön hallituksen jäsenille, osakkaille ja asukkaille. OmaRealian Talous-osio on hallituksen näkymä taloyhtiön taloustietoihin.

OmaRealian Talous-osiossa hallitus voi tarkastella taloyhtiön taloustietoja sekä hoitokulujen että kuukausiraporttien avulla. Hoitokuluista hallituksen jäsen voi tarkastella valitsemansa ajankohdan mukaisia tietoja tileittäin joko listattuna tai kaaviokuvina hoitokuluympyrästä. Uusi ominaisuus mahdollistaa laskuluettelosta porautumisen laskun kuvalle asti. Lisäksi hallituksen on mahdollista tarkastella taloyhtiön pankkitilien saldoja OmaRealia-palvelussa.

Kuukausittaiset kirjanpidon raportit nousevat talousraportteihin siinä vaiheessa, kun yhtiön kirjanpidon kausi on valmis ja se suljetaan, eli kun kaudelle kuuluvat tuotot ja kulut (laskut) on saatu kirjattua suoriteperusteisesti kirjanpitoon. Käytännössä kirjanpito valmistuu ja kausi suljetaan kuukauden kuluttua kalenterikuukauden päättymisestä.

OmaRealian Oma talous -osio on puolestaan näkymä taloyhtiöön liittyviin henkilökohtaisiin laskutustietoihin osakkaille, asukkaille ja vuokralaisille. Lue lisää >>

Rekisteröidy OmaRealian käyttäjäksi

OmaRealian talousnäkymät ovat käytettävissä rekisteröityneille ja kirjautuneille OmaRealian käyttäjille. Talousnäkymiä voi selata kaikilla laitteilla - milloin ja missä tahansa.

Rekisteröidy OmaRealia-palvelun käyttäjäksi osoitteessa omarealia.fi.