Paikallisuus on valttia aina pesäpallosta isännöintiin

Ensi viikon lauantaina 5.7. Haminan Vallikentällä pelataan kymmenen vuoden tauon jälkeen perinteinen miesten Ykköspesiksen Itä-Länsi-ottelu. Pelaajavalinnoissa on painotettu kokeneempaa osaa sarjan tähdistä, ja mukana on useita pelaajia, jotka ovat ansainneet kannuksia myös pääsarjatasolla. Ottelu nostattaa tunteita varmasti paikallisesti, mutta herättää huomiota myös valtakunnallisesti, kun Nelonen Pro saapuu paikalle televisioimaan ottelun suorana lähetyksenä.

Myös paikalliset yritykset arvostavat paikallista urheilua ja sen parissa työskentelyä. Esimerkiksi Realia Isännöinti haluaa olla mukana kun paikallisesti tapahtuu, ja tuokin henkilökuntansa sekä yli 40 taloyhtiön hallituksen jäsentä katsomoon kannustamaan itä voittoon. "Pesäpallo ja Haminan Palloilijat ovat aina olleet RUK:n ja ympyräkeskustan lisäksi niitä asioita, joista Hamina tunnetaan, ja seuran historia onkin yksi valtakunnan kovimmista. Vaikka suomenmestaruuksista onkin jo tovi vierähtänyt, on menestys Ykköspesiksessä ollut varsin mainiota", valottaa Realia Isännöinnin Haminan yksikön päällikkö Jarmo Linturi pesäpallon tärkeyttä.

Realia Isännöinti on vahvasti läsnä haminalaisten arjessa. Isännöitäviä asunto- ja kiinteistökohteita sillä on tällä hetkellä 74 kappaletta, ja se isännöi lähes 1 400 perheen kotia lähialueella. "Paikkakuntalaisille seura ja sen menestyminen sekä seurassa tehtävä todella arvokas juniorityö ovat lähes jokaista koskettavia ja tunteita herättäviä asioita. Siksi haluamme tuoda oman porukkamme juuri tähän tapahtumaan, ja tulemmekin näkymään ja kuulumaan katsomossa, joten siitä ei idän menestys ainakaan tule olemaan kiinni", lupaa Realia Isännöinnin aluepäällikkö Mari Kiljunen.

Lisätiedot:
Yksikön päällikkö Jarmo Linturi 010 228 7840
Aluepäällikkö Mari Kiljunen 045 263 1335