Realia Isännöinnille jälleen yhtiötason ISA-auktorisointi

Isännöinnin Auktorisointi (ISA) ry hyväksyi Det Norske Veritaksen Realia Isännöinnille suorittaman auditoinnin 7.12.2016. Auditoinnin perusteella myönnetty ISA-auktorisointi on voimassa toistaiseksi. Realia Isännöinti on ollut ISA-auktorisoitu yritystasolla vuodesta 2009 alkaen.

Isännöinnin Auktorisointi ISA ry on perustettu vuonna 1987. ISA:n taustalla ovat Suomen Kiinteistöliitto ry ja Suomen Isännöintiliitto ry. Toiminnan tarkoituksena on edistää ammattimaista ja kehittyvää isännöintiä sekä pitkäjänteistä kiinteistöjen ylläpitoa. Auktorisoidut isännöitsijät ja isännöintiyritykset ovat sitoutuneet noudattamaan hyvää isännöintitapaa.

Auditoinnin hyväksyminen on edellytys ISA-auktorisoinnin käyttämiselle. Auktorisoinnin voi saada yritys, joka täyttää kriteerit ja laatuvaatimukset.  ISA-auktorisoidut isännöintiyritykset ovat sitoutuneet isännöinnin eettisiin ohjeisiin ja niihin liittyviin valvontamenettelyihin.

”Realia Isännöinti sai ensimmäisen ISA-auktorisoinnin vuonna 2009. Auditointi järjestetään vuosittain, jonka lisäksi Realia Isännöinti suorittaa omia sisäisiä auditointeja varmistaaksemme laadukkaan ja ISA-auktorisoinnin vaatimukset täyttävän palvelun ja toimintatavat kaikissa toimistoissamme”, Realia Isännöinnin liiketoimintajohtaja Timo Aarvala kertoo.

ISA-yhteisöön kuuluu Suomessa 195 isännöintiyritystä ja -toimipaikkaa. Nykyään myös yksittäinen isännöitsijä voi hakea Auktorisoitu isännöitsijä -nimikettä.

Lisätietoja:
Timo Aarvala, liiketoimintajohtaja, Realia Isännöinti
timo.aarvala@realia.fi
puh. 040 596 5973