Realia Isännöinnin kevään 2015 tilaisuuskiertueella tärkeää asiaa taloyhtiöiden hallituksille

Realia Isännöinti järjestää keväällä 19 paikkakuntaa kattavan tilaisuuskiertueen, jonka tarkoituksena on tiedottaa taloyhtiöiden hallituksille ajankohtaisia asioita. Kevään kiertueella aiheena on muun muassa 1.7.2014 voimaanastunut rakentamispalvelujen ilmoitusvelvollisuuslaki ja sen merkitys taloyhtiöille.

Asumisen kustannusten nousu ja asunto-osakeyhtiöiden kasvaneet vastuut, kuten 1.7.2014 voimaanastunut rakentamispalvelujen ilmoitusvelvollisuuslaki, tuovat taloyhtiöille jatkuvasti uusia haasteita. Taloyhtiöiden taakkaa helpottamaan Realia Isännöinti on kehittänyt uusia kustannustehokkaita palveluita, kuten Hankintapalvelun, jonka kautta taloyhtiöiden käytössä on suuri, eri alojen toimijoista koostuva kumppaniverkosto.

Näistä taloyhtiöiden hallitusten vastuista ja tehtävistä sekä niitä helpottamaan kehitetyistä palveluista Realia Isännöinti haluaa tiedottaa kevään tilaisuuskiertueella. ”Asiantuntijakiertueen tavoitteena on selventää ilmoitusvelvollisuuteen liittyviä käytäntöjä ja jakaa asiasta ajankohtaista tietoa. Kerromme lisäksi kokonaisvaltaisesta palvelupaletistamme, johon sisältyy ilmoitusvelvollisuuden ammattitaitoinen hoitaminen”, kertoo koulutustilaisuuksista vastaava Realia Isännöinnin myyntijohtaja Jouko Tuppurainen.

Lisäksi kiertueella on mukana joukko Realia Isännöinnin yhteistyökumppaneita, jotka esittelevät alan uusimpia palveluja ja erikoistarjouksia. Tilaisuudet kestävät kolme tuntia, joista viimeinen tunti on varattu iltapalalle ja vapaalle keskustelulle. Kevään kiertueen paikkakunnat, ajankohdat sekä tarkempi ohjelma löytyvät täältä.

Lisätiedot:
Jouko Tuppurainen, myyntijohtaja, Realia Isännöinti, jouko.tuppurainen@realia.fi
Tuulia Tanskanen, markkinointikoordinaattori, Realia Isännöinti, tuulia.tanskanen@realia.fi