Realian isännöimälle kohteelle alueellista tunnustusta

Kanta-Hämeen paras hallitus on tyytyväinen Realia Isännöinnin toimintaan.

Realian isännöimän kohteen, Rinkelinkatu 34-38:n hallitus palkittiin 22.5. Hämeenlinnassa Kotitalo 2014 -puheenjohtajaillassa parhaana alueellisena taloyhtiön hallituksena. Valintakriteereistä Isännöintiliitto mainitsee mm. hallituksen toimivan strategisesti ja pitävän esimerkillistä huolta taloyhtiöstään.

Toiminnallaan hallitus on saanut osakkaiden täyden luottamuksen kiinteistön arvon ylläpitäjänä, ja se on hoitanut kiinteistössä niin pienet kuin suuretkin haasteet mallikkaasti. Asioihin puututaan oikea-aikaisesti ja korjausasioihin ennaltaehkäisevästi, ja hallitus ymmärtää isännöinnin ja taloyhtiön hallituksen roolit sekä luottaa isännöitsijään päätösten valmistelijana.

Kohdetta Hämeenlinnan toimistosta käsin isännöivä Eija Rämö kertoo, että palkinnolla on ollut selkeä positiivinen merkitys taloyhtiössä. Niin isännöintitoimiston kuin hallituksenkin työskentely nousi vielä entistä suurempaan arvoon taloyhtiön yhtiökokouksessa, jossa juotiin Realian tarjoamat kakkukahvit palkinnon kunniaksi. Tyytyväisyys suorastaan paistoi osakkaiden ilmeistä!

Lue lisää aiheesta Hämeen Sanomista.

Lisätiedot:
Realia Isännöinti
Maria Paassola, brand manager
Puh. 010 228 37 20, GSM 044 041 2730