Realia Isännöinnin organisaatioon muutoksia kesän aikana

Realia Isännöinnin organisaatio on uudistunut kesän aikana. Aluejakomuutosten yhteydessä 3 uutta aluepäällikköä aloitti uusissa tehtävissä heinäkuun alussa ja samalla myös isännöintipalvelut ja talouspalvelut saivat uudet vetäjät.

Jyrki Makkonen on aloittanut 1.7.2014 Realia Isännöinnin johtajana vastuualueenaan isännöintipalvelut. Hän on toiminut aiemmin Realia Isännöinnin talouspalveluiden johtajana.

AIT, ITS Mari Kiljunen on aloittanut 1.6.2014 Realia Isännöinnin Kymenlaakson aluepäällikkönä vastuualueenaan Lappeenrannan, Kotkan, Haminan, Kouvolan ja Lahden toimistot. Hän siirtyi tehtävään Realia Isännöinti Oy:n Lappeenrannan toimiston vastaavan isännöitsijän tehtävistä.

AIT Matti Koivisto on aloittanut 1.7.2014 Realia Isännöinnin pääkaupunkiseudun aluejohtajana vastuualueenaan Helsingin, Espoon ja Vantaan toimistot. Hän siirtyi tehtävään Realia Isännöinti Oy:n Itä-Suomen aluepäällikön tehtävistä.

Mika Laakkonen on aloittanut 1.7.2014 Realia Isännöinnin Länsi-Uudenmaan aluepäällikkönä vastuualueenaan Realia Isännöinnin asiakkuudet sekä Nummelan, Lohjan ja Karkkilan toimistot. Hän on toiminut aiemmin Realia Isännöinnin pääkaupunkiseudun aluejohtajana.

AIT, FMA, LKV Timo Arsiola on aloittanut 1.7.2014 Realia Isännöinnin Itä-Suomen aluepäällikkönä, vastuualueenaan Iisalmen, Joensuun, Jyväskylän, Kiuruveden, Kuopion, Pieksämäen sekä Varkauden toimistot. Hän siirtyi Realia Isännöinti Oy:n palvelukseen Senaatti-kiinteistöistä.

AIT Jukka Haapaniemi on aloittanut 1.7.2014 Realia Isännöinnin Pirkanmaan aluepäällikkönä vastuualueenaan mm. Tampereen toimisto. Hän siirtyi tehtävään Realia Isännöinti Oy:n/Tampereen yksikönpäällikön tehtävistä.

ITS Jarkko Ollikainen, on aloittanut 1.7.2014 Realia Isännöinnin Kanta-Hämeen ja Varsinais-Suomen aluepäällikkönä vastuualueenaan Hämeenlinnan, Forssan, Riihimäen, Hyvinkään, Turun, Porin, Rauman, Kankaanpään ja Sastamalan toimistot. Hän siirtyi tehtävään Realia Isännöinnin Länsi-Suomen aluejohtajan tehtävästä.

AIT, FMA Tommi Ruotsalainen jatkaa Realia Isännöinnin Pohjois-Suomen aluejohtajana vastuualueenaan Vaasan, Seinäjoen, Pietarsaaren, Kokkolan, Oulun, Kemin, Tornion, Rovaniemen ja Kuusamon toimistot. Lisäksi hän toimii Realia Isännöinnin asiakaskokemusjohtajan tehtävässä.

KTM Juho Ojanperä aloittaa 1.9.2014 alkaen Realia Isännöinnin taloushallintopalveluiden johtajana, vastuualueenaan kirjanpitokeskusten tuottamat taloushallintopalvelut. Hän siirtyy tehtävään sisäisesti Realia Isännöinti Oy:n kehityspäällikön tehtävistä.

Lisätiedot:
Timo Aarvala, liiketoimintajohtaja, Realia Isännöinti Oy, 020 780 3415