Realia Isännöinti vahvistaa liiketoimintaansa Espoossa ja Kauniaisissa ostamalla Espoon Isännöinnin

Pohjoismaiden suurimpaan kiinteistöjohtamis- ja kiinteistönvälityspalveluita tarjoavaan Realia Group -konserniin kuuluva Realia Isännöinti on ostanut Espoon Isännöinnin. Yrityskauppa on osa Realia Groupin ja sen tytäryhtiö Realia Isännöinnin kasvustrategiaa ja tukee Realia Isännöinnin tavoitetta toimia isännöintialan suunnannäyttäjänä erityisesti asiakaskokemuksen kehittämisessä.

Espoon Isännöinti on vuonna 1989 perustettu yritys, joka toimii pääkaupunkiseudulla pääosin Espoossa ja Kauniaisissa. Yhtiö palvelee noin 60 asunto- ja kiinteistöosakeyhtiötä. Espoon Isännöinti jatkaa kaupan jälkeen toistaiseksi toimintaansa omana yhtiönään.

”Osana Realia Isännöintiä voimme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaista osaamista ja asiantuntemusta sekä varmistaa laadukkaan palvelun myös jatkossa. Asunto-osakeyhtiöiden hallitusten käsiteltäväksi tulee nykyisin yhä laajempia kokonaisuuksia ja osana Suomen suurinta isännöintialan yritystä asiakkaamme saavat jatkossa käyttöönsä esimerkiksi vahvaa juridista osaamista”, Espoon Isännöinnin vastaava isännöitsijä Tero Harju sanoo.

”Olen erittäin tyytyväinen, että saamme Espoon Isännöinnin asiantuntijat Realia Isännöinnin joukkoon ja samalla vahvistamme liiketoimintaamme Espoossa. Tärkeintä on, että Espoon Isännöinnin asiakkaat saavat myös jatkossa ensiluokkaista palvelua eikä kauppa aiheuta heille muutoksia”, Realia Isännöinnin liiketoimintajohtaja Timo Aarvala sanoo.

”Realia Group on Pohjoismaiden suurin kiinteistöjohtamisen ja kiinteistönvälityksen palveluyritys, ja tavoitteenamme on kasvaa merkittävästi tulevien vuosien aikana. Realia Isännöinnin kasvu sekä orgaanisesti että myös yritysostoilla on tärkeä osa konsernimme kasvustrategiaa”, Realia Group -konsernin toimitusjohtaja Matti Bergendahl sanoo.
 
Lisätiedot:
Timo Aarvala, liiketoimintajohtaja, Realia Isännöinti Oy, puh. 040 596 5973
Matti Bergendahl, toimitusjohtaja, Realia Group Oy, puh. 040 833 5461
Tero Harju, vastaava isännöitsijä, Espoon Isännöinti Oy, puh. 045 3148034
 

Realia Isännöinti on osa Realia Group -konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä hallintaan erikoistunut asiantuntijapalvelukonserni. Realia Groupiin kuuluvat Huoneistokeskus, SKV Kiinteistönvälitys, Huom! Huoneistomarkkinointi, Realia Isännöinti ja Realia Management. Baltian liiketoiminnoista vastaa Ober-Haus sekä Ruotsin ja Norjan toiminnoista Hestia. Realia Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa ja konsernin palveluksessa työskentelee yli 1 900 henkilöä. Yhteistä kaikille yrityksille on asiakastyytyväisyyden korostaminen, jota rakennetaan räätälöidyillä tuotteilla sekä aktiivisella ja ammattitaitoisella palvelulla. www.realiagroup.fi   www.realiaisannointi.fi

Espoon Isännöinti on Espoossa ja Kauniaisissa toimiva isännöintiyritys. Yrityksen toiminta perustuu sen pitkäaikaisen ja motivoituneen henkilökunnan osaamiseen. Espoon Isännöinti on ISA-auktorisoitu isännöintitoimisto. http://www.espoonisannointi.fi/