Realia Isännöinti vahvistaa yritysostolla liiketoimintaansa Lahden alueella

Pohjoismaiden suurimman asunto-, kiinteistö- ja toimitilaomaisuuden hallintaan ja välitykseen erikoistuneen Realia Group -konsernin tytäryhtiö Realia Isännöinti Oy on ostanut lahtelaisen isännöintialan toimija Päijät-Hämeen Kiinteistö-Isännöinti Oy:n. Yrityskauppa on osa Realia Groupin ja sen tytäryhtiö Realia Isännöinnin kasvustrategiaa ja tukee yhtiön tavoitetta toimia isännöintialan suunnannäyttäjänä erityisesti asiakaskokemuksen kehittämisessä.

Päijät-Hämeen Kiinteistö-Isännöinti Oy on vuonna 1995 perustettu isännöintialan yritys, jonka toimisto on Lahdessa. Yhtiön asiakkaita ovat pääosin asunto-osakeyhtiöt. Kaupan myötä Realia Isännöinnin Lahden alueen liiketoiminta vahvistuu merkittävästi. Päijät-Hämeen Kiinteistö-Isännöinti Oy jatkaa toimintaansa omana yhtiönään.

”Halusimme löytää yrityksellemme ja liiketoiminnallemme hyvän kodin ja varmistaa asiakkaillemme laadukkaan palvelun myös jatkossa. Osana Suomen suurinta isännöintialan yritystä voimme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaista asiantuntemusta ja osaamista”, Päijät-Hämeen Kiinteistö-Isännöinti Oy:n omistajat Markku Jussila ja Tuomo Teurokoski sanovat.

”Nyt solmittu kauppa vahvistaa liiketoimintaamme Päijät-Hämeen alueella. Olemme iloisia saadessamme joukkoomme hyvämaineisen isännöintiyrityksen ja sen yhdeksän ammattilaista Lahdessa. Varmistamme, että Päijät-Hämeen Kiinteistö-Isännöinti Oy:n asiakkaat saavat myös jatkossa ensiluokkaista palvelua”, Realia Isännöinnin liiketoimintajohtaja Timo Aarvala sanoo.                                                            

”Realia Group on Pohjoismaiden suurin kiinteistöjohtamisen ja -välityksen palveluyritys, ja tavoitteenamme on kasvaa merkittävästi seuraavien vuosien aikana. Realia Isännöinnin kasvu sekä orgaanisesti että myös yritysostoilla on tärkeä osa konsernimme kasvustrategiaa”, Realia Group -konsernin toimitusjohtaja Matti Bergendahl sanoo.

Lisätiedot:

Timo Aarvala, liiketoimintajohtaja, Realia Isännöinti Oy, puh. 040 596 5973
Matti Bergendahl, toimitusjohtaja, Realia Group Oy, puh. 040 833 5461
Markku Jussila, Päijät-Hämeen Kiinteistö-Isännöinti Oy, puh. 0400 351 673
Tuomo Teurokoski, Päijät-Hämeen Kiinteistö-Isännöinti Oy, puh. 040 506 0827

Realia Isännöinti on osa Realia Group -konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä hallintaan erikoistunut asiantuntijapalvelukonserni. Realia Groupiin kuuluvat Huoneistokeskus, SKV Kiinteistönvälitys, Huom! Huoneistomarkkinointi, Realia Isännöinti ja Realia Management. Baltian liiketoiminnoista vastaa Oberhaus. Realia Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa ja konsernin palveluksessa työskentelee yli 1 600 henkilöä. Yhteistä kaikille yrityksille on asiakastyytyväisyyden korostaminen, jota rakennetaan räätälöidyillä tuotteilla sekä aktiivisella ja ammattitaitoisella palvelulla. www.realiagroup.fi www.realiaisannointi.fi

 Päijät-Hämeen Kiinteistö-Isännöinti Oy on vuonna 1995 perustettu ISA-auktorisoitu isännöintialan yritys, joka toimii Päijät-Hämeen alueella. Päijät-Hämeen Kiinteistö-Isännöinti Oy tarjoaa kiinteistöille ja asunto-osakeyhtiöille ammattitaitoista ja luotettavaa isännöintipalvelua.