Sähköinen Majakka-palvelu on uudistunut!

Haluamme Realia Isännöinnissä tarjota asiakkaillemme mahdollisimman helppoa asiointia isännöitsijän kanssa. Tarjotaksemme nykyaikaista asiointia myös sähköisissä kanavissa olemme uudistaneet Majakka -palvelun. Majakka on sähköinen palvelukanava taloyhtiömme asukkaille. Sen tehtävä on tehdä asumisen arjesta helpompaa ja entistä viihtyisämpää. 

Majakka -palvelu on uudistettu, jotta palvelu on helppokäyttöinen niin tietokoneella kun älypuhelimellakin. Palvelun uudistamisen tavoitteena on entistä parempi asiakastyytyväisyys. Käyttökokemusta on myös parannettu palvelun uudella visuaalisella ilmeellä sekä entistä selkeämmällä rakenteella. Edellä mainittujen uudistuksien lisäksi palvelussa on tehty runsaasti pienempiä parannuksia. Haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi tutustumaan entistä käyttäjäystävällisempään Majakka -palveluun!

OmaRealia on uusi sähköinen palvelukanava taloyhtiön hallituksen jäsenille, osakkaille ja asukkaille.

OmaRealia on Realia Isännöinnin sähköinen palvelukanava asumisen asioiden hoitoon taloyhtiön hallituksen jäsenille, osakkaille ja asukkaille. Majakka-palvelu poistuu käytöstä maanantaina 1.11. ja sähköinen asiointi tulee hoitaa tämän jälkeen OmaRealia-palvelussa.

OmaRealia-palvelua kehitetään jatkuvasti. OmaRealia-palvelussa hoidat kätevästi esim. erilaiset tilaukset, ilmoitukset ja varaukset silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Siirry OmaRealiaan

Lue lisää