As.Oy Niittykumpu 3, Espoo

Julkaistu 18.9.2017

Espoossa sijaitsee vuonna 1963 rakennettu 124 huoneistoinen taloyhtiö As. Oy Niittykumpu 3. Taloyhtiön isännöitsijä on Reino Sukupolvi Realia Isännöinnistä ja hallituksen puheenjohtaja on Markku Puska.

 • Lähtötilanne:

  Taloyhtiön osakkaat ja asukkaat toivoivat tehokkaampaa viestintää arjen asioista. Monipuolisen viestinnän ja tiedon löydettävyyden todettiin myös olevan erityisen tärkeätä tulevissa isommissa hankkeissa.

Sekä isännöitsijän että hallituksen pitää aktiivisesti käyttää Majakka-palvelua, jotta kaikki pääsevät hyötymään sen eduista.
Isännöitsijä Reino Sukupolvi
 • Ratkaisu:

  Realia Isännöinnin helppokäyttöinen ja monipuolinen digitaalinen Majakka-palvelu otettiin käyttöön. Nyt kaikki tarpeellinen tieto niin hallituksen jäsenille kuin osakkaille ja asukkaillekin löytyy yhdestä paikasta. Majakassa voi muun muassa tutustua taloyhtiön tapoihin, tilata isännöitsijäntodistuksen, tehdä muutostyö- tai muuttoilmoituksen, tiedustella autopaikkaa sekä tutkia isännöitsijän ja hallituksen tiedotteita.

 • Tulokset:

  Isännöitsijä ja hallituksen jäsenet ovat päivittäneet Majakkaa ahkerasti. Majakka-palvelulla on tavoitettu taloyhtiön osakkaat ja asukkaat varsin hyvin. Osa käyttää sitä hyvinkin aktiivisesti ja heiltä on tullut kiitosta palvelusta.

  Tulevan putkisaneerauksen myötä tiedontarve ja näin ollen Majakka-palvelun tärkeys on korostunut. Jo hankesuunnittelun aikana palvelun käyttäjämäärä on ollut reippaassa kasvussa, sillä kaikki suunnittelun asiakirjat on arkistoitu Majakka-palveluun ja hallitus on tiedottanut aiheesta aktiivisesti.