Realiassa yhdistyvät ison ja pienen toimijan edut

As Oy Maaliviiva sijaitsee Helsingin Käpylässä. Suureen yhtiöön on lähitulevaisuudessa tulossa suuria korjaushankkeita. Sen vuoksi yritys etsi kokenutta uutta isännöitsijää. Sopiva henkilö löytyi Realia Isännöinti Oy:ltä.

Hannu Heliö toimii As Oy Maaliviivan hallituksen puheenjohtajana. Hän kuvailee taloyhtiötä perinteikkääksi ja hienoksi kulttuuriperintökohteeksi. Vuonna 1952 rakennettua, Helsingin olympialaisten kisakylään kuulunutta kohdetta vaalitaan suurella sydämellä.

– Kun lähdimme kilpailuttamaan isännöintipalvelua, niin pääasiallinen tavoite oli saada järjestystä ja selkeää struktuuria isännöintitoimintaan, Heliö toteaa.

 • Uudella isännöitsijällä riittää kokemusta

  – Kilpailutuksessa oli pari muutakin vaihtoehtoa. Realian kautta löysimme kombinaation, jossa saimme hyvän isännöitsijän, jolla on pitkä kokemus suurten yhtiöiden hoitamisesta, Heliö mainitsee.

  As Oy Maaliviivassa on yli kaksisataa huoneistoa, ja yhtiöön on tulossa suuria korjaushankkeita. Tavoitteena oli löytää isännöitsijä, joka suoriutuu isoistakin haasteista. Taloyhtiössä on oltu tyytyväisiä uuteen isännöitsijään.

  – Hänen kanssaan on tultu hyvin juttuun. Hän on pystynyt tuomaan kaiken sen struktuurin ja osaamisen, mitä olemme halunneet, Heliö kertoo.

  Heliön mukaan Realiassa on yhteistyökumppanina ison talon etuja. Yrityksestä löytyy riittävästi resursseja ja teknistä osaamista suuren taloyhtiön tarpeisiin.

  – Toisaalta isännöintitoiminta on hyvin henkilökeskeistä. Siinä tulee pienen yhtiön hyöty siinä mielessä, että saadaan aina henkilökohtaista palvelua, Heliö pohtii.

Realian kautta löysimme kombinaation, jossa saimme hyvän isännöitsijän, jolla on pitkä kokemus suurten yhtiöiden hoitamisesta
Hallituksen puheenjohtaja Hannu Heliö
 • Yhteistyön tulevaisuus näyttää lupaavalta

  Taloyhtiössä on oltu tyytyväisiä tapaan, jolla Realian kanssa on voitu tehdä yhteistyötä. Realia on omalta osaltaan vienyt asioita sovitusti eteenpäin.

  – Uskon, että tästä tulee oikein hyvä kokonaisuus, kun mennään vielä rakennusprojektissa ja korjaussuunnitelmissa pidemmälle eteenpäin, Heliö miettii.