Energiatodistus

Energiatodistus on rakennuskohtainen ja jokaiselle kiinteistössä olevalle lämmitetylle rakennukselle on laadittava oma todistus. Energiatodistuksen avulla on helppo vertailla samanlaiseen käyttöön tarkoitettujen rakennuksien energiankulutuksia. Realia Isännöinti tarjoaa helpon ja vaivattoman tavan energiatodistuksen hankkimiselle. Energiatodistuksen laatii pätevöitynyt energia-asiantuntija yhteistyössä isännöitsijän kanssa. Hyvin laaditun energiatodistuksen avulla on mahdollista saada taloyhtiöllenne kustannussäästöjä, ja lisäksi se toimii työkaluna energiaa säästävien toimenpiteiden suunnittelussa, laskennassa ja toteutuksessa.

Kotitalosi energiatehokkuuden mittaamiseksi

Energialuokka vaihtelee välillä A-G ja energiatodistus on rakennuskohtainen, jokaisella kiinteistössä olevalle lämmitetylle rakennukselle on laadittava oma todistus. Hyvä energialuokka vaikuttaa myös rakennuksen asuntojen myyntihintaan positiivisesti.

Kiinnostuitko?

Mikäli olet jo Realia Isännöinnin asiakas, voit kysyä omalta isännöitsijältänne lisätietoa palvelusta ja sen käyttöön ottamisesta. Mikäli et ole vielä Realia Isännöinnin asiakas, voit kysyä lisää paikalliselta palveluasiantuntijaltamme tai jättää tarjouspyynnön/yhteydenottopyynnön.