Muuta taloyhtiösi kulut säästöiksi

 

Realian Hankinta on toimialan laajin hankintaorganisaatio, joka etsii ja neuvottelee taloyhtiöllesi parhaat sopimukset taloyhtiön palveluhankinnoista. Me tunnistamme taloyhtiösi mahdollisuudet säästöihin niin pienissä kuin isoissakin hankinnoissa.  

Mielestämme taloyhtiösi ansaitsee nopeimmat, tehokkaimmat ja kustannuksiltaan edullisimmat palvelusopimukset, ja siksi haluammekin auttaa taloyhtiötänne muuttamaan palveluhankinnoista koostuvat kulut säästöiksi mm. seuraavin keinoin: 

 

Kustannustehokkaat palvelut   

Voimme tarjota taloyhtiösi käyttöön yli 10 000 kiinteistön ostovoiman. Saavutamme keskitetyillä ja suunnitelmallisilla palvelukilpailutuksilla merkittäviä kustannussäästöjä esimerkiksi taloyhtiön hissi-, vaihtomatto- ja vakutuuspalveluissa. Säästöt käyttö- ja huoltokustannuksissa ovat parhaimmillaan isommat, kuin mitä isännöintipalvelu vuoden aikana taloyhtiöllenne maksaa. 

 

Uudenlaiset ansaintamahdollisuudet

Taloyhtiönne voi ansaita avullamme myös lisätuloja täysin uudella tavalla. 5G-tukiasemien hallinnointipalvelu  yhteistyössä Digitan kanssa voi tuoda taloyhtiöllenne sijainnista riippuen jopa 1000–4000 euron vuokratulot vuodessa. Tarjoamme myös kiinteistöveron erityistarkastuspalvelua,  jonka tarkoituksena on löytää taloyhtiönne verotuksesta säästöpotentiaalia. Saatavia voi olla kertynyt jopa tuhansien eurojen edestä.

 

Me laskemme taloyhtiönne potentiaaliset säästöt ja ansaintamahdollisuudet

Mikäli taloyhtiösi on jo Realia Isännöinnin asiakas, voit kysyä lisätietoja oman taloyhtiösi isännöintitoimistosta, katso yhteystiedot.

Mikäli et ole vielä Realia Isännöinnin asiakas, voit kysyä lisää paikalliselta palveluasiantuntijaltamme tai jättää tarjouspyynnön/yhteydenottopyynnön.