Huoltokirjapalvelu

Lähes jokainen meistä ymmärtää, kuinka tärkeää on huolehtia auton huolloista! Huollossa viat korjataan ja niitä pyritään ennaltaehkäisemään isojen laskujen minimoimiseksi ja auton arvon säilymiseksi. Näin tulee toimia myös kiinteistön kanssa. Kiinteistön arvon menetys on jokaisen asunnon ostaneen pelko. Säännöllisellä huoltamisella minimoidaan kiinteistön arvon lasku. Realian Huoltokirjapalvelu pitää huolen, ettei huoltoa laiminlyödä. Osakkaat voivat olla luottavaisin mielin tietäen ettei yllätyksellisiä huollon ja kunnossapidon laiminlyönneistä johtuvia menoja ole näköpiirissä.

Huoltokirja on maankäyttö- ja rakennuslain mukaan pakollinen kaikissa vuoden 2000 jälkeen valmistuneissa kiinteistöissä, sekä vanhoissa kiinteistöissä rakennusosien ja laitteiden osalta, joihin on kohdistunut rakennusluvan alainen korjaushanke esim. julkisivu- tai linjasaneeraus. Vaikka huoltokirja ei ole pakollinen kaikissa ennen maankäyttö- ja rakennusalain voimaan tuloa valmistuneissa kiinteistöissä, hyvä kiinteistönpitotapa edellyttää sen laatimista.

Tehokkuutta kiinteistön suunnitelmalliseen kunnossapitoon

Huoltokirjan tärkeimpänä tehtävänä on varmistaa kiinteistön ja sen laitteiden kunnon säilyminen sekä ennaltaehkäistä ennenaikaisia kunnossapidon ja huollon puutteesta johtuvia korjauksia. Huoltokirjan käyttäminen edesauttaa haluttujen asumisolojen saavuttamista ja rakenteille mahdollisimman pitkät käyttöiät.

Huoltokirja laaditaan aina kiinteistökohtaisesti kiinteistökäynnin ja yhtiön tietojen perusteella. Lisäksi Realia Isännöinnin Ylläpitopalvelu takaa huoltokirjan edellyttämien tehtävien jatkuvan seurannan ja huoltokirjan ajantasaisuuden. Hoidamme huoltokirjan laatimisen vaivatta sinun puolestasi, sekä ylläpidon veloituksetta ensimmäisen vuoden ajan. Realian Huoltokirjapalvelu mahdollistaa hallituksellesi kiinteistön kunnossapidon ja huollon palvelunlaadun seuraamisen vaivattomasti Majakka-palvelussa. Huoltokirja näyttää kaikki huoltotehtävät aikataulutettuina sekä tallentaa historiatiedot tehdyistä huolto- ja kunnossapitotoimenpiteistä. Realian Huoltokirjapalvelun ansiosta jokainen hallituksen jäsen pysyy ajan tasalla menneistä ja tulevista huolto- ja kunnossapitotoimenpiteistä.

Kiinnostuitko?

Mikäli olet jo Realia Isännöinnin asiakas, voit kysyä omalta isännöitsijältänne lisätietoa palvelusta ja sen käyttöön ottamisesta. Mikäli et ole vielä Realia Isännöinnin asiakas, voit kysyä lisää paikalliselta palveluasiantuntijaltamme tai jättää tarjouspyynnön/yhteydenottopyynnön.