Majakka-talousraportointi

Taloyhtiön hallituksen yksi tärkeimmistä tehtävistä on huolehtia taloyhtiön taloudesta. Realia Isännöinnin tarjoaman Majakka-talousraportoinnin avulla kaikki yhtiön hallituksen jäsenet voivat kätevästi seurata yhtiönsä talouden raportointia missä ikinä ovatkaan. Raportit ovat selkeitä ja löytyvät helposti Majakka-palvelusta, joten erillisiä kirjautumistunnuksia ei tarvita.

Olennainen taloustieto helpottamaan hallituksen työskentelyä

Majakka-talousraportointi luo laajan ja ajantasaisen kuvan yhtiön taloudellisesta tilanteesta, ja pitää sisällään myös taloyhtiön vastikeseurannan ennakot ja saamiset. Voit seurata kuukausittain tulojen ja kulujen kertymää sekä varallisuusasemaa tuloslaskelmasta ja taseesta. Voit seurata tuottojen perintää ja kulujen toteutumista verrattuna yhtiölle vahvistettuun talousarvioon. Lisäksi saat tietoa vastikemaksujen tilanteesta vastikekannon ennakoiden ja saamisten perusteella. Saat myös  neljännesvuosittain yksityiskohtaiset tiedot kaikista kuluista ja tuloista asia- ja aikajärjestyksessä päivä- ja pääkirjan muodossa.

Kiinnostuitko?

Mikäli olet jo Realia Isännöinnin asiakas, voit kysyä omalta isännöitsijältänne lisätietoa palvelusta ja sen käyttöön ottamisesta. Mikäli et ole vielä Realia Isännöinnin asiakas, voit kysyä lisää paikalliselta palveluasiantuntijaltamme tai jättää tarjouspyynnön/yhteydenottopyynnön.