Majakka-talousraportointi

Taloyhtiön hallituksen yksi tärkeimmistä tehtävistä on huolehtia taloyhtiön taloudesta. Realia Isännöinnin tarjoaman Majakka-talousraportoinnin avulla kaikki yhtiön hallituksen jäsenet voivat kätevästi seurata yhtiönsä talouden raportointia missä ikinä ovatkaan. Raportit ovat selkeitä ja löytyvät helposti Majakka-palvelusta, joten erillisiä kirjautumistunnuksia ei tarvita.

Olennainen taloustieto helpottamaan hallituksen työskentelyä

Majakka-talousraportointi luo laajan ja ajantasaisen kuvan yhtiön taloudellisesta tilanteesta, ja pitää sisällään myös taloyhtiön vastikeseurannan ennakot ja saamiset. Voit seurata kuukausittain tulojen ja kulujen kertymää sekä varallisuusasemaa tuloslaskelmasta ja taseesta. Voit seurata tuottojen perintää ja kulujen toteutumista verrattuna yhtiölle vahvistettuun talousarvioon. Lisäksi saat tietoa vastikemaksujen tilanteesta vastikekannon ennakoiden ja saamisten perusteella. Saat myös  neljännesvuosittain yksityiskohtaiset tiedot kaikista kuluista ja tuloista asia- ja aikajärjestyksessä päivä- ja pääkirjan muodossa.

Majakka-talousraportointi on osa Realia Isännöinnin sähköistä Majakka-palvelukanavaa. Palvelusta löytyvät kattavasti muun muassa kokouspöytäkirjat, huoltokirjat ja energiankulutus. Lisäksi palvelun kautta hoituvat hallituksen ja isännöitsijän jatkuva yhteydenpito ja taloyhtiön tiedottaminen. Lue lisää Realia Isännöinnin Majakka-palvelukanavasta