Realian Hankinta

Realian Hankinta tekee sopimuksia hyväksi koettujen ja luotettavien palveluntuottajien kanssa asiakkaidemme hyödynnettäväksi, aiheina mm. korjauksiin ja ylläpitoon liittyvät tuotteet ja palvelut sekä erilaiset asiantuntijapalvelut. 

Kustannustehokkaat palvelut  
Realia Isännöinnillä on asiakkaana yli 6000 taloyhtiötä. Keskitetysti neuvotellut puitesopimukset tuovat volyymietua ja taloyhtiöllenne eri aloilta kustannustehokkaita palveluita. 

Valvottua laatua  
Realian laajan verkoston avulla valvotaan palvelutoimittajien asiantuntemusta ja osaamista. Valituilta palvelutuottajilta edellytetään korkeaa laatua, toimitusvarmuutta sekä taloudellista vakautta. Valittujen toimittajien kanssa tehdään jatkuvaa prosessien ja palveluiden kehitystyötä. 

Eettistä toimintaa 
Realian käyttämien toimittajien edellytetään noudattavan Realian eettisiä ohjeita. Hankinta huolehtii, että palvelutoimittajat noudattavat Tilaajavastuulakia eli seuraa, että toimittajat toimivat lakien ja asetusten mukaan. 

Realian Hankinta edistää avointa ja rehtiä tarjouskilpailua. Hankinnan puitesopimustoimittajien tarjoamia ehtoja ja hintoja kilpailutetaan.  

Puitesopimukset sekä hankintaosaamisemme ovat käytössänne, kysy lisää.

Kiinnostuitko?

Mikäli olet jo Realia Isännöinnin asiakas, voit kysyä omalta isännöitsijältänne lisätietoa palvelusta ja sen käyttöön ottamisesta. Mikäli et ole vielä Realia Isännöinnin asiakas, voit kysyä lisää paikalliselta palveluasiantuntijaltamme tai jättää tarjouspyynnön/yhteydenottopyynnön.