Realian Hankinta

Kiinnostaako taloyhtiötänne jopa 10 000 euron säästöt ja tuhansien tulot?

Taloyhtiön hankkimien palveluiden kustannuksilla on suuri vaikutus taloyhtiön talouteen. Keskitetyillä ja suunnitelmallisilla hankinnoilla Realian Hankinta pystyy tarjoamaan suuria säästöjä taloyhtiöille, jolloin taloyhtiö voi saavuttaa jopa 6000 - 10 000* euron säästöt vuositasolla. Esimerkiksi jo hissihuolto-, vakuutus- tai vaihtomattopalvelut saavat aikaan tuntuvia säästöjä.

Parhaimmillaan Realian Hankinta tarjoaa palveluhankinnoillaan taloyhtiölle enemmän säästöjä, kuin mitä isännöintipalvelut vuoden aikana taloyhtiölle maksavat. 

Taloyhtiö voi myös ansaita lisätuloja uudella tavalla. 5G-verkkojen rakentaminen etenee lähivuosina kiihtyvällä tahdilla. Realian Hankinnan ja Digitan 5G-tukiasemien vuokrauspalvelu tarjoaa taloyhtiöille uuden ansaintamahdollisuuden, kun kiinteistön katolta vuokrataan tilaa mobiiliverkon 5G-tukiasemille. Vuokraus tuo taloyhtiölle parhaimmillaan jopa 1000-4000 euron vuokratulot vuodessa, riippuen sijainnista. 

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää, miten taloyhtiönne voi säästää palveluidenhankinnassa ja ansaita tuloja kiinteistön julkisivun vuokrauksella 5G-tukiasemille.  Jätä yhteydenottopyyntö/tarjouspyyntö tai kysy lisää paikalliselta palveluasiantuntijaltamme, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

* Todellinen säästö aina taloyhtiökohtainen ja kaikki toimittajavalinnat loppujen lopuksi hallituksen päätöksiä. Hinnat ovat esimerkkejä. 

Katso Realian Hankinnan hankintajohtaja Yaron Nadbornikin video, jossa hän kertoo taloyhtiöiden säästö- ja ansaintamahdollisuuksista.

Realian Hankinta tekee sopimuksia hyväksi koettujen ja luotettavien palveluntuottajien kanssa asiakkaidemme hyödynnettäväksi, aiheina mm. korjauksiin ja ylläpitoon liittyvät tuotteet ja palvelut sekä erilaiset asiantuntijapalvelut. 

Kustannustehokkaat palvelut  
Realia Isännöinnillä on asiakkaana yli 6000 taloyhtiötä. Keskitetysti neuvotellut puitesopimukset tuovat volyymietua ja taloyhtiöllenne eri aloilta kustannustehokkaita palveluita. 

Valvottua laatua  
Realian laajan verkoston avulla valvotaan palvelutoimittajien asiantuntemusta ja osaamista. Valituilta palvelutuottajilta edellytetään korkeaa laatua, toimitusvarmuutta sekä taloudellista vakautta. Valittujen toimittajien kanssa tehdään jatkuvaa prosessien ja palveluiden kehitystyötä. 

Eettistä toimintaa 
Realian käyttämien toimittajien edellytetään noudattavan Realian eettisiä ohjeita. Hankinta huolehtii, että palvelutoimittajat noudattavat Tilaajavastuulakia eli seuraa, että toimittajat toimivat lakien ja asetusten mukaan. 

Realian Hankinta edistää avointa ja rehtiä tarjouskilpailua. Hankinnan puitesopimustoimittajien tarjoamia ehtoja ja hintoja kilpailutetaan.  

Puitesopimukset sekä hankintaosaamisemme ovat käytössänne, kysy lisää.

Kiinnostuitko?

Mikäli olet jo Realia Isännöinnin asiakas, voit kysyä omalta isännöitsijältänne lisätietoa palvelusta ja sen käyttöön ottamisesta. Mikäli et ole vielä Realia Isännöinnin asiakas, voit kysyä lisää paikalliselta palveluasiantuntijaltamme tai jättää tarjouspyynnön/yhteydenottopyynnön.

Haluatko tarjota palvelujasi meille?

Tulemme ottamaan sähköisen hankinnan työkalun käyttöön. Tervetuloa mukaan! Rekisteröi yrityksesi Realian palvelussa >