OmaRealia-palvelu – koko taloyhtiö kulkee aina taskussasi!

OmaRealia
 

OmaRealia on Realian sähköinen palvelukanava asumisen asioiden hoitoon. Kaikki taloyhtiöösi ja asumiseen liittyvä tieto on koottu OmaRealia-palveluun, ja palvelun kautta tieto kulkee ketterästi taloyhtiösi ja isännöitsijän välillä. 

OmaRealia on sähköinen palvelukanava taloyhtiösi hallitukselle, osakkaille ja asukkaille. Kaikki asumiseen ja omaan taloyhtiöösi liittyvä tieto on aina saatavillasi OmaRealia-palvelussa. Voit käyttää palvelua kaikilla laitteilla milloin ja missä haluat.

Tunnistaudut palveluun ensimmäisellä käyttökerralla mobiilivarmenteen tai verkkopankkitunnusten avulla, sen jälkeen OmaRealia toimii valitsemallasi käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Osa OmaRealian toiminnoista on käytettävissä myös ilman kirjautumista.

Löydät palvelusta myös kaikki asumiseen liittyvät tärkeät yhteystiedot. 

Tutustu OmaRealiaan ja helppokäyttöisen palvelun monipuoliseen tarjontaan.
OmaRealia-opastusvideot avaavat yksityiskohtaisesti palvelun ominaisuuksia.

OmaRealia helpottaa taloyhtiösi hallituksen työtä

OmaRealiassa on lukuisia palveluita, jotka helpottavat taloyhtiösi hallituksen ja puheenjohtajan työskentelyä. Digitaalinen palvelu mahdollistaa sähköiset kokoukset, joten voit osallistua asumisen asioiden hoitamiseen vaikka toiselta puolelta maailmaa – tai yhtä hyvin omalta kotisohvaltasi. OmaRealia kulkee aina mukanasi, ja tärkeät asiakirjat pysyvät OmaRealiassa visusti tallessa.

OmaRealia tukee hallitustyötäsi:

Löydät kaikki taloyhtiösi hallitustyötä tukevat palvelut OmaRealian Oma taloyhtiö -välilehdeltä.

 

Lue, miten OmaRealia-palvelu käytännössä helpottaa taloyhtiösi arkea.

Pyydä maksuton OmaRealia-esittely taloyhtiöllesi.

 

OmaRealia pitää asukkaat ja osakkaat ajan tasalla 

Kaikki asumiseen ja elämiseen liittyvät kysymyksesi ratkeavat OmaRealian kautta. Palvelun ansiosta voit unohtaa kilpajuoksun saunavuorojen varauslistalle ja varmistua siitä, että viestisi rikkinäisestä pihavalosta on luettu ja huomioitu. Saat myös helposti tilattua tarvitsemasi asumisen asiakirjat. Voit käyttää OmaRealiaa kännykälläsi tai tietokoneellasi missä ja milloin haluat.

OmaRealia helpottaa asumistasi:

 

OmaRealiassa asiat hoituvat helposti ja nopeasti 

OmaRealia on olemassa sinua varten, ja kaikki asumiseen liittyvät pulmasi hoituvat sujuvimmin siellä. Halutessasi saat Realia Isännöintiin yhteyden myös puhelimitse ja sähköpostitse. 

Lue vastaukset asiakaspalvelun usein kysyttyihin kysymyksiin. 
Asiakaspalvelun ja Realia Isännöinnin toimistojen yhteystiedot löydät täältä.

 

Haluatko nähdä OmaRealian hyödyt käytännössä?

Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Esittely voidaan tarvittaessa järjestää myös etänä. Esittely on tarkoitettu vain niille taloyhtiöiden hallituksille ja hallitusten jäsenille, jotka eivät vielä ole Realia Isännöinnin asiakkaita. Jos olet jo asiakkaamme, rekisteröidy OmaRealiaan tai kysy lisää esittelystä isännöitsijältäsi.