OmaRealia arvonnan säännöt ja ehdot

ARVONNAN SÄÄNNÖT:

  1. Arvonnan järjestäjä on Realia Isännöinti Oy, Valimotie 17-19, 00380 Helsinki. Y-tunnus: 08716847
  2. Osallistumisaika on 15.4.2019 – 1.7.2019. Osallistumisajan jälkeen tapahtuneita osallistumisia ei hyväksytä.
  3. Palkintona on Fitbit-aktiivisuusranneke (arvo n. 100 €). Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi tuotteeksi.
  4. Arvonta suoritetaan 5.7.2019 kaikkien kyselyyn osallistuneiden asiakkaiden kesken. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa arvonnasta, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.
  5. Arvonnan järjestäminen: Jokainen palautteenantaja (sähköpostiosoite) voi osallistua arvontaan vain kerran.
  6. Kilpailuun voivat osallistua kaikki yli 18-vuotiaat Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Realia Isännöinti Oy:n henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä.
  7. Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron ilmoitetusta palkinnosta.
  8. Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä.
  9. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa. Voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Kaikki oikeudet pidätetään.
  10. Järjestäjä käsittelee arvontaan osallistuvien yhteystietoja ainoastaan arvonnan toteuttamiseksi sekä palkinnon luovuttamiseksi. Arvontaan osallistuneiden tiedot säilytetään luottamuksellisesti, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille tai suoramarkkinointiin. Tietoja säilytetään 1 kuukausi arvonnasta, jonka jälkeen tiedot hävitetään. Lisätietoja tietosuojasta löydät oheisesta tietosuojaselosteesta: https://www.realiaisannointi.fi/tietosuojaseloste