Tervetuloa!

Pohjoismaiden suurimman asunto-, kiinteistö- ja toimitilaomaisuuden hallintaan ja välitykseen erikoistuneen Realia Group -konsernin tytäryhtiö Realia Isännöinti Oy on ostanut Päijät-Hämeen Kiinteistö-Isännöinti Oy:n. Näin ollen Päijät-Hämeen Kiinteistö-Isännöinti Oy:n verkkopalvelut ovat suljettu. Alla ohjeita ja linkkejä sivustoihin, joista löydät tarvitsemasi tiedot isännöintipalveluista.

Ajankohtaista tietoa isännöinnistä ja isännöintipalveluista löydät Realia Isännöinnin verkkosivuilta http://www.realiaisannointi.fi/

Oman asunto-osakeyhtiösi tiedot ja palvelut kuten yhteystiedot ja sähköiset lomakkeet löytyvät OmaRealia-palvelusta. OmaRealia-palvelu on sähköinen palvelukanava taloyhtiön hallitukselle ja asukkaille. Palvelussa hoidat kätevästi erilaiset tilaukset, ilmoitukset ja varaukset silloin kun sinulle itselle sopii. Rekisteröidy OmaRealia-palveluun tästä.

Oman isännöintitoimistosi yhteystiedot löydät täältä

Tilaamalla Realia Isännöinnin uutiskirjeen saat ajankohtaista tietoa taloyhtiöitä koskettavista aiheista. Uutiskirjeen aiheita ovat muun muassa ajankohtaiset lakimuutokset sekä taloyhtiöiden hallitusten tehtäviin, taloyhtiön arvon säilymiseen ja asumisviihtyvyyteen liittyvät teemat. Tilaa uutiskirje täältä.