Realia isännöinnin tapahtumat

Realia Isännöinti lanseerasi syksyllä 2015 Taloyhtiö Akatemia -koulutuskokonaisuuden, joka sisältää useita tilaisuuksia ympäri Suomen. Tilaisuuksien tarkoituksena on huolehtia taloyhtiöiden hallitusten jäsenten asiantuntijuuden syventämisestä asunto-osakeyhtiölain ja muiden lakisääteisten velvoitteiden hoidossa, pitää heidät ajan tasalla asunto-osakeyhtiöitä koskettavista muutoksista, tarjota työkaluja tehokkaaseen taloyhtiön hallitustyöskentelyyn, tehostaa yhteistyötä hallitusten ja isännöitsijöiden välillä sekä auttaa verkostoitumaan muiden alan asiantuntijoiden kanssa.

Taloyhtiö Akatemia -koulutustilaisuuksissa viihtyminen on taattu mielenkiintoisten vieraiden, tarjoiluiden ja inspiroivan keskustelun ansiosta. Ammattitaitoiset puhujat ja puheenvuorot alan tärkeistä aiheista ovat osa jokaista tapahtumaamme. Olemme järjestäneet jo yli 60 asiakastapahtumaa syksystä 2014 lähtien ja uusia on suunnitteilla jatkuvasti.

Tule kouluttautumaan taloyhtiön hallitustyön ammattilaiseksi! Alla näet tapahtuma-aikataulun paikkakuntineen ja päivämäärineen. Klikkaamalla paikkakuntaa alla olevasta listasta, pääset näkemään tapahtuman tarkemmat tiedot ja voit ilmoittautua kyseiseen tapahtumaan.

Tapahtumakalenteri: