Realia Isännöinti, Hyvinkää

Toimiston yhteystiedot

Hämeenkatu 18, 05800 Hyvinkää
Puh. 
010 228 6600
Toimiston aukioloajat: 
ma-to 9.00-16.00, pe 9.00-13.00
Sähköposti: 
hyvinkaa.isp@realia.fi

Huom! Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi (koronavirus) asiointi hoidettava ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostitse. Asiakaspostin voitte jättää kiinteistön sisäpihalla olevaan Realian postilaatikkoon.

Realia Isännöinti Hyvinkää palvelee ammattitaidolla kolmen isännöitsijän ja kiinteistösihteerin voimin. Hyvinkään isännöintitoimistomme periaatteita ovat dynaaminen ote asioihin, hyvä tekninen ja taloudellinen osaaminen sekä asiakaslähtöisyys. Meillä on asiakkaina asunto-osakeyhtiöitä ja liikekiinteistöjä Hyvinkäällä, Tuusulassa ja Rajamäellä. Realia Isännöinti Hyvinkää tarjoaa kattavat isännöinnin palvelut ja asiantuntemuksen useiden vuosien kokemuksella.

Realia Isännöinti Hyvinkää on ISA auktorisoitu toimisto. Realia Isännöinti kuuluu Realia Group:iin, joka osallistuu suomalaisen isännöintiosaamisen kehittämiseen Suomen Isännöintiliiton kautta.

Ota yhteyttä isännöitsijääsi soittamalla tai lähettämällä sähköpostia toimistolle.

Toimistomme asiantuntijat

Juhani Kotro, isännöitsijä
Riitta Niemelä, Isännöitsijä
Tuomas Nopanen, Yksikönpäällikkö
Satu Ranta-Laitila, isännöitsijä

Ota yhteyttä isännöintitoimistoon

Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä. Viesti lähetetään toimiston sähköpostiin.
Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.