Realia Isännöinti, Kouvola

Toimiston yhteystiedot

Kauppalankatu 9, 45100 Kouvola
Puh. 
010 228 7700
Toimiston aukioloajat: 
ma-pe 10.00-14.00
Sähköposti: 
asiakaspalvelu@realia.fi

Keskitetty asiakaspalvelu

OmaRealia on palvelukanava asumisen asioittesi hoitoon, jossa voit hoitaa asiasi nopeasti itsepalveluna. Palvelusta voit kätevästi tilata asiakirjoja, päivittää osoitetietosi, tehdä vikailmoituksia huollolle tai muutostyöilmoituksen remonttia varten, tarkastella omia maksutietojasi ja taloyhtiön pöytäkirjoja.

Asiakaspalvelun aukioloaika: ma-to 9.00-16.30 ja pe 9.00-16.00

Asiakaspalvelumme palvelee sinua muun muassa seuraavissa asioissa: ilmoitukset, tilaukset, vuorovaraukset, laskutuksen ja maksusuorituksien selvitykset sekä sähköisen asioinnin kirjautumisongelmat. Katso myös asiakaspalvelun usein kysytyt kysymykset.

Realia Isännöinti Kouvola on perustettu vuonna 1990 ja toiminta on kasvanut yhdeksän ammattilaisen kiinteistöjohtamisen toimistoksi. Toimipisteemme sijaitsee aivan keskellä Kouvolaa, kävelykatu Manskin varrella, toisessa kerroksessa. Realia Isännöinti Kouvola tarjoaa monipuolisia isännöinnin palveluja ammattitaidolla ja hyvällä palvelulla. Paikallisuus on aina ollut isännöintitoimistomme mukana ja yhteistyöverkostomme käsittääkin niin paikalliset kuin myös valtakunnalliset toimijat. Realia Isännöinti Kouvolan aktiivinen osallistuminen kiinteistöalan erilaisiin toimintoihin kuuluu toimintatapaamme.

Tarjoamme asiantuntevaa isännöintiä Kouvolan alueella.
 

Toimistomme asiantuntijat

Mikko Honkanen, isännöitsijä
Arto Niemi, isännöitsijä
Anu Ruuth, isännöitsijä
Kirsi Ståhlberg, isännöitsijä
Kari Suutari, isännöitsijä
Saija Vihertö, isännöitsijä
Vesa Lehtonen, yksikönpäällikkö