Realia Isännöinti yrityksenä

Asiakasodotusten ylittäminen ja kiinteistöjen arvon kehittäminen ohjaavat Realia Isännöinnin toimintaa 

Realia Isännöinnillä on yli 50 vuoden kokemus isännöinnistä ja vaativien korjaus- ja saneeraushankkeiden läpiviemisestä. Olemme  Suomen suurin isännöintiyritys ja palvelemme noin 5 200 taloyhtiötä yli 38 paikkakunnalla noin 600 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta sekä enemmän asiantuntijuutta, kokemusta ja resursseja taloyhtiön käyttöön.

Enemmän ostovoimaa tehokkaiden palveluhankintojen ansiosta

Realia Isännöinti on osa Realia Group Oy:tä, joka on asunto- ja toimitilaomaisuuden hallintaan erikoistunut asiantuntijakonserni. Meiltä löytyvät saman katon alta monipuolinen osaaminen asunto- ja vuokravälityspalveluihin sekä kiinteistöalan suurasiakkaiden tarvitsemiin erityispalveluihin.

Olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme tarvitsemat palvelut, kuten korjauspalvelut, jätehuollon, siivouspalvelut ja kiinteistöhuollon valmiiksi Hankintapalvelussamme, ja suurien volyymien ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme erittäin kilpailukykyiset hinnat. Hankintapalvelu on asiakkaillemme maksuton.

Haluamme tarjota alan parhaan asiakaskokemuksen

Mittaamme asiakkaidemme saamaa palvelua jatkuvasti. Teemme säännöllisesti  toimenpiteitä tarjotaksemme alan parhaan asiakaskokemuksen. Lisäksi mittaamme myös asiakkaidemme yleistä tyytyväisyyttä isännöintipalveluihimme.

 

Koska haluamme tarjota asiakkaillemme laadukasta ja luotettavaa isännöintipalvelua, Realia Isännöinnillä on ISA-yritysauktorisointi. ISA-auktorisoidut yritykset ovat sitoutuneet isännöinnin eettisiin ohjeisiin ja niihin liittyviin valvonta- ja kurinpitomenettelyihin. Lisäksi heidän on täytettävä ISA:n asettamat muut laatuvaatimukset sekä toteutettava yrityksen ISA-auditointi määräajoin.

 

 

 

 

Realia on Green Building Council Finlandin kumppanijäsen 2020. Lue lisää        

Realia Isännöinti lukuina