Sähköinen majakka-palvelu helpottaa asumisen arkea

Majakka-palvelu on taloyhtiösi oma sähköinen asiointikanava asumisen arkeen liittyvissä asioissa. Sen välityksellä Realia Isännöinti viestii aktiivisesti asukkaille, osakkaille ja hallituksen jäsenille taloyhtiön ajankohtaisista asioista. Palvelu on helppokäyttöinen niin tietokoneella kuin älypuhelimellakin.

Voit hoitaa asumiseen liittyviä asioita sinulle parhaiten sopivana ajankohtana

Palvelun kautta hallituksen ja isännöitsijän jatkuva yhteydenpito helpottuu entisestään ja päivittäisten asumiseen liittyvien asioiden hoitaminen onnistuu kellon ympäri.

Majakasta löytyvät palvelut:

Oman taloyhtiön tiedot
Kiinteistön tiedot, jokapäiväiseen asumiseen liittyvää taloyhtiön omaa ohjeistoa, isännöitsijän ja taloyhtiön tiedotteet sekä muuta hyödyllistä asumiseen, kunnossapitoon ja remontointiin liittyvää. Talolaiset-yhteisösivulla voit vaivattomasti esittäytyä naapureille ja kertoa esimerkiksi tulevista kesäjuhlista tai taloyhtiön talkoista. Kulutusseurannan avulla voit seurata taloyhtiön energian ja veden kulutusta.

Asiakirjatilaukset ja vuorovaraukset
Voit helposti ja nopeasti tilata ja maksaa asiakirjoja, sekä tehdä vuorovarauksia ja lakisääteisiä ilmoituksia kuten muutto-, vika- ja muutostyöilmoitukset.

Ajantasaiset asiakirjat
Asiakirja-arkistoon on koottu taloyhtiötäsi koskeva keskeinen hallinnollinen, taloudellinen ja tekninen dokumentaatio, kuten esimerkiksi kaikki yhtiökokousten julkiset pöytäkirjat sekä myös tärkeät yhteystiedot.

Oma osio taloyhtiön hallitukselle
Osio sisältää mm. taloyhtiötä koskevan keskeisen hallinnollisen, taloudellisen ja teknisen dokumentaation sekä hallituksen keskinäisen viestinvaihdon. Sinne kerääntyy myös kaikki historiatieto, joka helpottaa uusia jäseniä astumaan taloyhtiön hallitukseen.

Reaaliaikainen vikaseuranta
Asioiden hoitoa nopeuttaa ja selkeyttää myös reaaliaikainen näkymä vikailmoituksien seurantaan, johon tallentuvat kaikki asukkaiden tekemät vikailmoitukset ja niiden työkuittaukset. Jos yhtiöllä on käytössä Realia Isännöinnin huoltokirjapalvelu, se löytyy Hallituksen omasta osiosta.

 


Uusi sähköinen palvelukanava taloyhtiön hallituksen jäsenille, osakkaille ja asukkaille