Taloyhtiöstrategia

Taloyhtiön strategia on pitkän tähtäimen suunnitelma, johon kootaan osakkaiden ja asukkaiden yhteiset tavoitteet kiinteistön kehittämiseksi ja asumiskokemuksen parantamiseksi. Taloyhtiön strategialla parannetaan taloyhtiön johtamista ja tuetaan päätöksentekoa kaikissa taloyhtiötä koskevissa toiminnoissa. Taloyhtiöstrategian avulla päätöksenteosta tulee avoimempaa ja asukkaat ja osakkaat sitoutetaan yhdessä asetettuihin tavoitteisiin. Taloyhtiön strategia tukee taloyhtiön koko elinkaaren aikaista suunnittelua, johtamista ja kunnossapitoa.

Pitkäjänteinen suunnitelma taloyhtiön kehittämiseen

Taloyhtiöstrategialla täytetään lain määräämät vaatimukset suunnitelmallisesta ja tavoitteellisesta kiinteistön ylläpidosta. Määrätietoisella taloyhtiön strategian toteuttamisella voidaan vaikuttaa asunto-osakkeiden arvon säilymiseen sekä positiiviseen asumiskokemukseen. Taloyhtiön strategia tuo ilmi osakkaiden ja asukkaiden yhteiset tavoitteet kiinteistön kehittämiseksi ja asumiskokemuksen parantamiseksi. Sillä parannetaan taloyhtiön johtamista ja tuetaan päätöksentekoa kaikissa taloyhtiötä koskevissa toiminnoissa. Päätöksenteosta tulee vaivatonta sekä huomattavasti avoimempaa, kun tähdätään yhdessä asetettuihin tavoitteisiin.

Kiinnostuitko?

Mikäli olet jo Realia Isännöinnin asiakas, voit kysyä omalta isännöitsijältänne lisätietoa palvelusta ja sen käyttöön ottamisesta. Mikäli et ole vielä Realia Isännöinnin asiakas, voit kysyä lisää paikalliselta palveluasiantuntijaltamme tai jättää tarjouspyynnön/yhteydenottopyynnön.

Ota yhteyttä >