Tervetuloa osaksi Realia Isännöintiä ja Realia Groupia, Realco!

Pohjoismaiden suurimman asunto-, kiinteistö- ja toimitilaomaisuuden hallintaan ja välitykseen erikoistuneen Realia Group -konsernin tytäryhtiö Realia Isännöinti Oy on ostanut tunnetun helsinkiläisen kiinteistöalan toimija Realco Oy:n. 17.8.2015 aloitettu virallinen toimintojen yhdistäminen pohjaa aiemmin kesäkuussa allekirjoitettuun sopimukseen Realco Oy:n ja sen tytäryhtiöiden myynnistä Realia Isännöinti Oy:lle. Voimien yhdistämisellä tavoitellaan yhdessä isännöintialan parasta asiakaskokemusta sekä suunnannäyttäjän roolia koko toimialalla. Realia Isännöinti ja koko Realia Group -konserni odottaa innolla yhdistymistä ja toivottaa uudet työkaverit lämpimästi tervetulleiksi!

Yhdessä voimme tarjota asiakkaillemme

1. Enemmän erilaisia asiantuntijoita taloyhtiöiden koko elinkaaren ajalle

2. Enemmän erilaisia palveluita asiakkaiden tarpeisiin vastaten

3. Laajemman toimipisteverkoston ympäri Suomen

Tutustu Realia Isännöintiin ja Realia Groupiin

Realia Isännöintiin ja sen toimintaan voit tutustua vierailemalla eri osioissa tällä sivustolla. Realia Group -konserniin voit tutustua konsernin sivustolla osoitteessa www.realiagroup.fi.

Realcon kiinteistöjohtamisen toiminnot ja suurasiakkuudet yhdistetään Realia Managementiin. Tutustu Realia Managementiin osoitteessa www.realiamanagement.fi. Osa Realia Managementia on myös kuluttaja-asiakkaita palveleva, asuntovuokraukseen keskittyvä Realia Asuntovuokraus, johon voit tutustua osoitteessa www.asuntovuokraus.fi. 

Kiinteisteistönvälityspalveluiden osalta Realcon toiminnot yhdistetään pitkän linjan välittäjän, Huoneistokeskuksen kanssa. Huoneistokeskuksesta löydät lisää tietoa yrityksen verkkosivuilta www.huoneistokeskus.fi.

Tutustu lisäksi Realia Groupin muihin yhtiöihin SKV Kiinteistönvälitykseen www.skv.fi, Huom! Huoneistomarkkinointiin www.huom.fi sekä Baltiassa toimivaan Ober Hausiin www.oberhaus.com.

Katso johdon videotervehdys yhdistymiseen liittyen

Kysymykset

Henkilöstöä tullaan tiedottamaan viikoittain ja aina mahdollisimman pian heti, kun uutta tietoa yhdistymisestä on saatavilla. Oma lähin esimies on ensisijainen yhteyshenkilö kaikissa kysymyksissä, mutta myös integraation projektiryhmä vastaa kysymyksiin mielellään. Kysymykset voi myös osoittaa suoraan Realia Isännöinnin liiketoimintajohtaja Timo Aarvalalle, timo.aarvala@realia.fi. Olethan rohkeasti yhteydessä kaikissa mieltä askarruttavissa asioissa!