Tule meille töihin

Realia Isännöinti työnantajana

Realia Isännöinnin visiona on olla Suomen asiakaskeskeisin isännöitsijäpalveluiden tuottaja ja kehittäjä.  Huolehdimme ja johdamme taloyhtiöitä yhdessä hallitusten kanssa heidän tavoitteidensa mukaisesti varmistaen taloyhtiön taloudellisen arvon säilymisen, sen kehityksen ja asukkaiden arjen sujumisen. Toimimme Suomessa noin 600 kiinteistöalan asiantuntijan voimin ja meillä on yhteensä 45 toimistoa eri puolilla Suomea. Toimimme siis valtakunnallisesti, mutta silti paikallisesti lähellä asiakasta.

Kannustamme työyhteisöjämme olemaan avoimia, läsnä ja kuuntelemaan toinen toisiamme, ottamaan ja antamaan vastuuta, pitämään lupaukset sekä kehittymään antamalla ja ottamalla palautetta vastaan.

Tarjolla monipuolisia kiinteistöalan asiantuntijatehtäviä

Haluamme joukkoomme positiivisia ja innostuneita kiinteistöalan osaajia, joille asiakaslähtöinen toimintatapa, aito kiinnostus kiinteistöalaa kohtaan sekä halu kehittää ja kehittyä ovat tärkeitä. Meillä työskennellään monipuolisissa kiinteistöalan asiantuntijatehtävissä eri puolilla Suomea, mm. isännöitsijänä, teknisenä isännöitsijänä, kiinteistösihteerinä, asiakaspalveluneuvojana sekä kirjanpitäjänä. Tarjoamme mielenkiintoisten tehtävien lisäksi henkilöstöllemme koulutusta ja valmennusta tarpeen mukaan, valtakunnallisen yrityksen yhtenäiset työkalut ja toimintatavat sekä ison talon henkilöstöedut.

Listauksesta löydät tällä hetkellä avoimena olevat työtehtävämme.  Halutessasi voit lähettää meille avoimen hakemuksen sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta. Olemme sinuun yhteydessä mikäli kiinnostustasi ja osaamistasi vastaava tehtävä löytyy.

Mahdollisuuksia tulevaisuuden osaajille

Koska suurin osa suomalaisten varallisuudesta on kiinni kiinteistöissä, riittää isännöintialalla töitä hyville tekijöille myös tulevaisuudessa!

Tarjoamme harjoittelupaikkoja kiinteistöalan opintoja suorittaville opiskelijoille, meillä työskentelee jatkuvasti useampia harjoittelijoita eri toimistoissamme ympäri Suomen. Pyrimme siihen, että suurin osa harjoittelijoistamme myös työllistyy meille harjoittelun päätteeksi.  

Mikäli olet kiinnostunut harjoittelusta meillä, voit hakea harjoittelupaikkaa lähettämällä avoimen hakemuksen sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta. Olemme sinuun yhteydessä mikäli sinulle sopiva harjoittelupaikka löytyy. Kerrothan hakemuksessasi myös tarkemmin opinnoistasi sekä mille ajanjaksolle harjoittelupaikkaa haet.

Tutustu isännöitsijän työhön >
Tutustu kiinteistösihteerin työhön >
Tutustu kirjanpitäjän työhön >

AVOIMET TYÖPAIKAT

Sijainti: Rovaniemi
Viimeinen hakupäivä: Sunnuntai, elokuu 26, 2018
Sijainti: Nokia
Viimeinen hakupäivä: Keskiviikko, syyskuu 5, 2018
Sijainti: Rauma
Viimeinen hakupäivä: Perjantai, elokuu 31, 2018
Sijainti: Turku
Viimeinen hakupäivä: Maanantai, elokuu 20, 2018
Viimeinen hakupäivä: Perjantai, joulukuu 31, 2021