Tule meille töihin

Isännöinnillä vaikutetaan suoraan miljoonien suomalaisten jokapäiväiseen elämään ja asumisviihtyvyyteen. Koska suurin osa suomalaisten varallisuudesta on kiinni kiinteistöissä, riittää isännöintialalla töitä hyville tekijöille myös tulevaisuudessa. Etsimmekin jatkuvasti itsensä ja työnsä kehittämisestä kiinnostuneita henkilöitä erilaisiin isännöinnin rooleihin: haemme muun muassa isännöitsijöitä, kiinteistösihteereitä ja kirjanpitäjiä.

Kiinnostaako sinua luoda ura Realia Isännöinnissä? Tarjoamme monipuolisia ja itsenäisiä työtehtäviä kiinteistöjohtamisen näköalapaikalla Suomen suurimmassa isännöintiyrityksessä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Listauksesta löydät tällä hetkellä avoimena olevat työtehtävämme.  Halutessasi voit lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen rekrytointi@realia.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli kiinnostustasi ja osaamistasi vastaava tehtävä löytyy. Kirjoitathan sähköpostiin aihekenttään työtehtävät ja kaupungin tai maakunnan, joista haet paikkaa.

Tutustu isännöitsijän työhön >
Tutustu kiinteistösihteerin työhön >
Tutustu kirjanpitäjän työhön >

AVOIMET TYÖPAIKAT

Sijainti: Vaasa
Viimeinen hakupäivä: Torstai, huhtikuu 5, 2018
Sijainti: Kokkola
Viimeinen hakupäivä: Keskiviikko, maaliskuu 28, 2018
Sijainti: Järvenpää
Viimeinen hakupäivä: Maanantai, maaliskuu 26, 2018
Sijainti: Helsinki
Viimeinen hakupäivä: Maanantai, maaliskuu 12, 2018