Tule meille töihin

Isännöinnillä vaikutetaan suoraan miljoonien suomalaisten jokapäiväiseen elämään ja asumisviihtyvyyteen. Koska suurin osa suomalaisten varallisuudesta on kiinni kiinteistöissä, riittää isännöintialalla töitä hyville tekijöille myös tulevaisuudessa. Etsimmekin jatkuvasti itsensä ja työnsä kehittämisestä kiinnostuneita henkilöitä erilaisiin isännöinnin rooleihin: haemme muun muassa isännöitsijöitä, kiinteistösihteereitä ja kirjanpitäjiä.

Kiinnostaako sinua luoda ura Realia Isännöinnissä? Tarjoamme monipuolisia ja itsenäisiä työtehtäviä kiinteistöjohtamisen näköalapaikalla Suomen suurimmassa isännöintiyrityksessä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Listauksesta löydät tällä hetkellä avoimena olevat työtehtävämme.  Halutessasi voit lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen rekrytointi@realia.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli kiinnostustasi ja osaamistasi vastaava tehtävä löytyy. Kirjoitathan sähköpostiin aihekenttään työtehtävät ja kaupungin tai maakunnan, joista haet paikkaa.

Tutustu isännöitsijän työhön >

AVOIMET TYÖPAIKAT

Sijainti: Tampere
Viimeinen hakupäivä: Sunnuntai, elokuu 27, 2017
Sijainti: Järvenpää
Viimeinen hakupäivä: Sunnuntai, elokuu 27, 2017
Sijainti: Vaasa
Viimeinen hakupäivä: Keskiviikko, elokuu 23, 2017