Asiakaspalveluneuvoja

Sijainti: 
Helsinki
Viimeinen hakupäivä: 
27.09.2019

Etsimme nyt Helsinkiin asiakaspalvelukeskukseen kiinteistöalasta kiinnostunutta  

ASIAKASPALVELUNEUVOJAA

tuntitöihin auttamaan asiakaspalveluamme lomissa, sairaslomien tuurauksissa sekä ruuhkatilanteissa.

Asiakaspalvelukeskuksessamme toimii yhteensä 18 asiakaspalveluneuvojaa kahdessa eri tiimissä. Hoidamme taloyhtiöiden asukkaiden asumiseen liittyviä asioita. Sijaitsemme Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien äärellä osoitteessa Valimotie 17-19.

Työaikasi sijoittuvat arkisin ma-pe klo 8-18 välille. Työtunteja tarjoamme viikossa noin 15-37,5 tunnin välillä tilanteemme ja mahdollisuuksiesi mukaan. Työtä voit tehdä myös opintojesi ohessa.

Tehtävässäsi vastaat siitä, että asiakkaat saavat asiakaslupauksen mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöi­sen palvelun. Hoidat asiakasyhtiöidemme asiakaspalvelutehtäviä puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Ratkaiset asiakkaan ongelmia, otat vastaan toimeksiantoja ja ohjaat ne tarvittaessa eteenpäin oikealle henkilölle. Työssäsi saat toimia itsenäisesti, kartuttaa osaamistasi ja olla mukana tärkeänä osana asiakaspalvelukeskuksen toimintaa.

Olet ahkera ja innostunut oppimaan uutta. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää paineensietokykyä, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Hymysi ei hyydy kovimmankaan kiireen keskellä. IT-taitosi ovat hyvät, käytät sujuvasti MS Office-ohjelmia ja pysyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Kokemus call center- tai puhelintyöstä auttaa sinua tehtävässä menestymisessä. Puhut sujuvasti sekä suomea että englantia. Kokemus kiinteistöalasta tai asiakaspalvelusta katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan näköalapaikalla Suomen suurim­massa isännöintiyrityksessä. Olet tärkeä osa asiakaspalveluhenkistä tiimiä. Saat perehdytyksen työhösi.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää viimeistään 27.9.2019 osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?fd7a2af8 Liitä mukaan ansioluettelosi sekä arvio siitä kuinka paljon tunteja voit tehdä viikoittain. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Ole siis nopea! Lisätietoja ma-pe klo 10-13: Tiiminvetäjä Jonna Lankinen p.040- 6429254 tai jonna.lankinen@realia.fi.

Lue lisää Realia Isännöinnistä työpaikkana:

https://www.realiaisannointi.fi/ajankohtaista/realia-isannointi-tyopaikkana-hae-mukaan-osaavaan-joukkoon

Realia Isännöinnin henkilöstö lukuina

 • 600
  asiantuntijaa
 • 45
  toimistoa
 • 98 %
  vakituisia
 • 57 %
  naisia