Kiinteistönhoitaja

Sijainti: 
Kemi
Viimeinen hakupäivä: 
04.10.2020

Realia Isännöinti Oy on Suomen suurin asunto-osakeyhtiöiden isännöinnin asiantuntijapalveluyritys. Meillä on yli 50 vuoden kokemus isännöinnistä sekä teknisistä palveluista ja vaativien korjaus- ja saneeraushankkeiden läpiviemisestä. Toimimme eri puolilla Suomea noin 700 asiantuntijan voimin yli 40 toimistossa. Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta palvelua paikallisesti lähellä asiakasta sekä mittavan asiantuntemuksen ja resurssit taloyhtiöiden käyttöön. Toimintaamme ohjaavat asiakastyytyväisyys ja kiinteistöjen arvon kehittäminen. Realia Isännöinti on osa Realia Group -konsernia. www.realiaisannointi.fi

​Etsimme nyt Kemin toimistomme huoltoyksikköön  

KIINTEISTÖNHOITAJAA

kokoaikaiseen työhön (40 h/vk) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen tekniikan tarkkailua, pieniä huolto- ja korjaustöitä sekä piha-alueiden hoitoa. Tehtävä sopii henkilölle, jolla on jo aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työ edellyttää ajokorttia, sillä työ on liikkuvaa.

Henkilönä olet aktiivinen ja kykenevä itsenäiseen työhön perehdytyksen jälkeen. Sinulla on teknistä​ osaamista, hyvät asiakaspalvelutaidot ja sopeudut helposti n. 10 henkilön työyhteisöön yhtenä meistä. 

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän sekä osaavan ja mukavan työyhteisön tuen.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää viimeistään 4.10.2020 osoitteessa: www.sympahr.net/public/pq.aspx?3abde8fa.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Kari Tyystälä, puh. 0400 791 961.

Realia Isännöinnin henkilöstö lukuina

 • 700
  asiantuntijaa
 • 45
  toimistoa
 • 98 %
  vakituisia
 • 57 %
  naisia