Kiinteistösihteeri

Sijainti: 
Turku
Viimeinen hakupäivä: 
23.01.2020

Etsimme nyt Turun toimistollemme joukkoamme vahvistamaan kokenutta ja osaavaa

KIINTEISTÖSIHTEERIÄ

Tehtävä on kahdeksan kuukauden määräaikainen sijaisuus.

Realia Isännöinnin Turun toimisto sijaitsee keskeisellä paikalla osoitteessa Läntinen Rantakatu 35. Isännöimme asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä.

Tehtävässäsi vastaat asiakasyhtiöidemme kiinteistösihteeritehtävistä. Hoidat toimistolla Realia Isännöinnin asiakkaita kasvokkain, puhelimitse ja sähköpostitse. Hoidat taloyhtiöiden asioita tiiviissä yhteistyössä isännöitsijöiden, kirjanpidon ja asiakaspalvelun kanssa. Huolehdit siitä, että asiakkaat saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus ja aikaisempaa työkokemusta kiinteistösihteerin tehtävistä. IT-taitosi ovat ajan tasalla, käytät sujuvasti MS Office-ohjelmia ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Kokemus Tampuuri-ohjelmistosta sekä vastike- ja vuokrakirjanpidosta auttaa sinua tehtävässä menestymisessä.

Olet oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen, toimeen tarttuva ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Työskentelet huolellisesti, ahkerasti ja joustavasti. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan kiinteistöjohtamisen näköalapaikalla Suomen suurimmassa isännöintiyrityksessä. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkomme, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 23.1.2020 osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?227948fc. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa yksikönpäällikkö Erkki Lindroos, puh. 0503815754

Lue lisää Realia Isännöinnistä työpaikkana ja kiinteistösihteerin tehtävästä: https://www.realiaisannointi.fi/ajankohtaista/kiinteistosihteerin-tyo

Realia Isännöinnin henkilöstö lukuina

 • 600
  asiantuntijaa
 • 45
  toimistoa
 • 98 %
  vakituisia
 • 57 %
  naisia