Kiinteistösihteeri

Sijainti: 
Kemi
Viimeinen hakupäivä: 
29.01.2020

Etsimme nyt Kemin toimistollemme joukkoamme vahvistamaan kokenutta ja osaavaa

KIINTEISTÖSIHTEERIÄ

Realia Isännöinnin Kemin toimisto sijaitsee keskellä kaupunkia osoitteessa, Kauppakatu 5. Isännöimme sekä asunto- että kiinteistöyhtiöitä.

Tehtävässäsi vastaat asiakasyhtiöidemme kiinteistösihteeritehtävistä. Hoidat toimistolla Realia Isännöinnin asiakkaita kasvokkain, puhelimitse ja sähköpostitse. Hoidat taloyhtiöiden asioita tiiviissä yhteistyössä isännöitsijöiden, kirjanpidon ja asiakaspalvelun kanssa. Huolehdit siitä, että asiakkaat saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus ja aikaisempaa työkokemusta kiinteistösihteerin tehtävistä. IT-taitosi ovat ajan tasalla, käytät sujuvasti MS Office-ohjelmia ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Kokemus Tampuuri-ohjelmistosta sekä vastike- ja vuokrakirjanpidosta auttaa sinua tehtävässä menestymisessä.

Olet oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen, toimeen tarttuva ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Työskentelet huolellisesti, ahkerasti ja joustavasti. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan Suomen suurimmassa kiinteistöjohtamisen isännöintiyrityksessä. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkomme, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 29.1.2020 tästä linkistä: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?0a0c98eb. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa yksikönpäällikkö Jukka Rainto puh. +358 40 610 7015.

Lue lisää Realia Isännöinnistä työpaikkana ja kiinteistösihteerin tehtävästä: https://www.realiaisannointi.fi/ajankohtaista/kiinteistosihteerin-tyo

Realia Isännöinnin henkilöstö lukuina

 • 600
  asiantuntijaa
 • 45
  toimistoa
 • 98 %
  vakituisia
 • 57 %
  naisia