Kirjanpitäjä

Sijainti: 
Kuusamo
Viimeinen hakupäivä: 
30.09.2020

Realia Isännöinti Oy on Suomen suurin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden isännöinnin palveluyritys. Meillä on yli 50 vuoden kokemus isännöinnistä ja vaativien korjaus- ja saneeraushankkeiden läpiviemisestä. Toimimme Suomessa noin 700 asiantuntijan voimin. Tarjoamme asiakkaillemme hyvää ja laadukasta palvelua paikallisesti lähellä asiakasta sekä mittavan asiantuntemuksen ja resurssit taloyhtiöiden käyttöön. Toimintaamme ohjaavat asiakastyytyväisyys ja kiinteistöjen arvon kehittäminen. Realia Isännöinti on osa Realia Group -konsernia. www.realiaisannointi.fi.

Oletko uusi työkaverimme? Etsimme Kuusamon kirjanpitokeskukseen joukkoamme vahvistamaan

KIRJANPITÄJÄÄ

vastaamaan asiakasyhtiöidemme kokonaisvaltaisesta taloushallinnosta.

Kuusamon kirjanpitokeskuksemme sijaitsee keskustassa osoitteessa Maaseläntie 36, ja siellä sinua jo odottavat tulevat työkaverisi. Kirjanpitokeskuksessa työskentelee 42 kirjanpitäjää ja neljä perintäassistenttia. Samoissa toimitiloissa toimii myös Realia Isännöinnin toimisto.

Tehtäviisi kuuluu asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden kirjanpito. Hallitset pääkirjanpidon, ostoreskontran ja vuokra- ja vastikereskontran hoitamisen sekä tilinpäätöksen tekemisen. Vastaat siitä, että sisäiset ja ulkoiset asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Onnistut tehtävässä, jos sinulla on soveltuva kaupallinen koulutus, esimerkiksi laskentatoimen merkonomi tai tradenomi. Aikaisempi kokemus kirjanpidosta on etu, mutta soveltuva laskentatoimen koulutus ja kyky oppia sekä vastuullinen asenne antavat myös hyvät valmiudet tehtävään.   

Olet oma-aloitteinen, toimeen tarttuva ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Työskentelet huolellisesti, ahkerasti ja joustavasti. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot. Kirjanpitäjän työtä rytmittävät toisinaan tiukatkin aikarajat, joten kykenet tehokkaaseen työskentelyyn myös kiiretilanteissa.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan Suomen suurimmassa isännöintiyrityksessä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla taukojumppia, lounas- ja virike-edun sekä kattavan työterveyshuollon. Koska olemme iso konserni ja teemme yhteistyötä yli liiketoimintarajojen, apua ja tukea on aina saatavilla osaavilta ja ammattitaitoisilta kollegoilta. 

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkomme, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 30.9.2020 osoitteessa www.sympahr.net/public/pq.aspx?bc3b8d36. Lisätietoja tehtävästä antaa kirjanpitokeskuksen päällikkö Tarja Nissi-Paloniemi, tarja.nissi-paloniemi@realia.fi.

Lue lisää kirjanpitäjän työstä ja Realia Isännöinnistä työpaikkana: https://www.realiaisannointi.fi/ajankohtaista/kirjanpitajan-tyo

 

 

Realia Isännöinnin henkilöstö lukuina

 • 700
  asiantuntijaa
 • 45
  toimistoa
 • 98 %
  vakituisia
 • 57 %
  naisia