Kirjanpitäjä

Sijainti: 
Seinäjoki
Viimeinen hakupäivä: 
26.10.2020

Realia Isännöinti Oy on Suomen suurin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden isännöinnin palveluyritys. Meillä on yli 50 vuoden kokemus isännöinnistä ja vaativien korjaus- ja saneeraushankkeiden läpiviemisestä. Toimimme Suomessa noin 700 asiantuntijan voimin. Tarjoamme asiakkaillemme hyvää ja laadukasta palvelua paikallisesti lähellä asiakasta sekä mittavan asiantuntemuksen ja resurssit taloyhtiöiden käyttöön. Toimintaamme ohjaavat asiakastyytyväisyys ja kiinteistöjen arvon kehittäminen. Realia Isännöinti on osa Realia Group -konsernia. www.realiaisannointi.fi.

Etsimme nyt joukkoamme vahvistamaan Seinäjoen kirjanpitokeskukseen

KIRJANPITÄJÄÄ

vastaamaan asiakasyhtiöidemme kokonaisvaltaisesta taloushallinnosta.

Seinäjoen kirjanpitokeskus sijaitsee keskustassa osoitteessa Marttilantie 24. Kirjanpitokeskuksessamme työskentelee noin 40 kirjanpitäjää. Samoissa toimitiloissa toimii myös Realia Isännöinnin toimisto.

Tehtäviisi kuuluu asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden kirjanpito. Hallitset pääkirjanpidon, ostoreskontran ja vuokra- ja vastikereskontran hoitamisen sekä tilinpäätöksen tekemisen. Vastaat siitä, että sisäiset ja ulkoiset asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Onnistut tehtävässä, jos sinulla on soveltuva kaupallinen koulutus, esimerkiksi laskentatoimen merkonomi tai tradenomi. Aikaisempi kokemus kirjanpidosta on etu, mutta soveltuva laskentatoimen koulutus ja kyky oppia sekä vastuullinen asenne antavat myös hyvät valmiudet tehtävään.   

Olet oma-aloitteinen, toimeen tarttuva ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Työskentelet huolellisesti, ahkerasti ja joustavasti. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot. Kirjanpitäjän työtä rytmittävät toisinaan tiukatkin aikarajat, joten kykenet tehokkaaseen työskentelyyn myös kiiretilanteissa.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan Suomen suurimmassa isännöintiyrityksessä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla taukojumppia, lounas- ja virike-edun sekä kattavan työterveyshuollon. Koska olemme iso konserni ja teemme yhteistyötä yli liiketoimintarajojen, apua ja tukea on aina saatavilla osaavilta ja ammattitaitoisilta kollegoilta. 

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkomme, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 26.10.2020 osoitteessa www.sympahr.net/public/pq.aspx?b0956e0e. Lisätietoja tehtävästä antaa kirjanpitokeskuksen yksikönpäällikkö Mari Tyynelä, mari.tyynela@realia.fi.

Lue lisää kirjanpitäjän työstä ja Realia Isännöinnistä työpaikkana: www.realiaisannointi.fi/ajankohtaista/kirjanpitajan-tyo

Realia Isännöinnin henkilöstö lukuina

 • 700
  asiantuntijaa
 • 45
  toimistoa
 • 98 %
  vakituisia
 • 57 %
  naisia