Perintäassistentti

Sijainti: 
Hämeenlinna
Viimeinen hakupäivä: 
22.09.2019

Haemme Hämeenlinnan toimistossamme sijaitsevaan maksukehotusyksikköömme ammattitaitoista ja innokasta

PERINTÄASSISTENTTIA

Tehtävä on määräaikainen opintovapaan sijaisuus ja kestää kesäkuuhun 2021 saakka.

Hämeenlinnan maksukehotusyksikkömme huolehtii koko Suomen osalta Realia Isännöinnin asiakkuuksien maksukehotusten ajosta sekä perintään viennistä. Yksikössä työskentelee 3 iloista ja energistä perintäassistenttia.

Tehtävässäsi vastaat maksuhuomautusten lähettämisestä, jatkokäsittelystä sekä asiakaskontaktien hoidosta. Hoidat asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse loppuasiakkaille sekä toimit tiiviissä yhteistyössä isännöintitoimistojen sekä perintätoimistojen kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus tai alan tutkinto, esim. PTT. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi.

Olet oma-aloitteinen, toimeen tarttuva ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Työskentelet huolellisesti, tehokkaasti ja joustavasti myös kiireisinä aikoina. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan kiinteistöjohtamisen näköalapaikalla Suomen suurimmassa isännöintiyrityksessä. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkomme, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 22.9.2019 osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?1f4ad016. Lisätietoja tehtävästä antaa Asiakaspalvelujohtaja Mervi Ihalainen p. 040 564 8993. Soittoajat: 12.9 klo 9-10 ja 17.9 klo 14-16.

Lue lisää Realia Isännöinnistä työpaikkana: https://www.realiaisannointi.fi/ajankohtaista/realia-isannointi-tyopaikkana-hae-mukaan-osaavaan-joukkoon

Realia Isännöinnin henkilöstö lukuina

 • 600
  asiantuntijaa
 • 45
  toimistoa
 • 98 %
  vakituisia
 • 57 %
  naisia