Remontoija

Sijainti: 
Kemi
Viimeinen hakupäivä: 
13.12.2020

Realia Isännöinti Oy on Suomen suurin asunto-osakeyhtiöiden isännöinnin asiantuntijapalveluyritys. Meillä on yli 50 vuoden kokemus isännöinnistä sekä teknisistä palveluista ja vaativien korjaus- ja saneeraushankkeiden läpiviemisestä. Toimimme eri puolilla Suomea noin 700 asiantuntijan voimin yli 40 toimistossa. Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta palvelua paikallisesti lähellä asiakasta sekä mittavan asiantuntemuksen ja resurssit taloyhtiöiden käyttöön. Toimintaamme ohjaavat asiakastyytyväisyys ja kiinteistöjen arvon kehittäminen. Realia Isännöinti on osa Realia Group -konsernia. www.realiaisannointi.fi

Etsimme nyt Kemin toimistomme remontointiyksikköön ammattitaitoista

REMONTOIJAA

kokoaikaiseen työhön vakituiseen työsuhteeseen.

Kemin toimistomme sijaitsee osoitteessa Asentajankatu 8. Työskentelet remontointitiimissämme vastaten remontointiin tulevista työtehtävistä. Tiimissäsi työskentelee lisäksesi yksikönpäällikkö ja viisi korjausmiestä.

Tehtäviisi kuuluvat vesivahinkojen purkutyöt ja purkukohteen jälleenrakentaminen, huoneistoremontit sekä muut remontointiin liittyvät tehtävät Kemi-Tornion talousalueella.

Sinulla on rakennusalan osaamista ja hyvät asiakaspalvelutaidot. Olet myös pystyvä parityöskentelyyn ja sopeudut työyhteisöömme. Voit olla alan kokenut konkari tai tulevaisuuden lupaus, voimme tarvittaessa kouluttaa sinut tehtävään. Henkilönä olet aktiivinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn perehdytyksen jälkeen. Työ edellyttää ajokorttia, sillä se on liikkuvaa.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän sekä osaavan ja mukavan työyhteisön tuen. Panostamme siihen, että viihdyt meillä. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla lounas- ja virike-edun sekä kattavan työterveyshuollon.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.sympahr.net/public/pq.aspx?2e848c0a 13.12.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Keijo Korkeamäki, puh. 0400 964 156.

Realia Isännöinnin henkilöstö lukuina

 • 700
  asiantuntijaa
 • 45
  toimistoa
 • 98 %
  vakituisia
 • 57 %
  naisia