Uudistuva isännöinti ja läpinäkyvät toimintatavat -webinaari

 

Realia Isännöinti uudistaa isännöinnin toimialaa tavalla, joka lisää taloyhtiöiden ja isännöinnin välistä vuorovaikutusta ja avoimuutta. Digitaalinen OmaRealia-palvelumme muuttaa hallituksen, osakkaan, asukkaan ja isännöinnin työskentelyä helpommaksi, läpinäkyvämmäksi ja sujuvammaksi. Yhteistyö tehostuu, kun isännöinnin palvelut perustuvat ihmisten, datan ja digitaalisten kanavien saumattomaan yhteistyöhön.

Tervetuloa kuulemaan torstaina 5.11. klo 15.00 Uudistuva isännöinti ja läpinäkyvät toimintatavat -webinaariimme isännöinnin muuttuvista toimintatavoista, digitaalisista palveluista ja mahdollisuuksista, joita ne taloyhtiöiden hallitustyöskentelyyn ja arkeen tuovat. Webinaari kestää noin 45 minuuttia ja se on maksuton.

Ohjelma:

  • Alkusanat, liiketoimintajohtaja Veli Huotari
  • OmaRealian uudet ominaisuudet ja niiden palveluhyödyt taloyhtiön hallituksille, liiketoiminnan kehityspäällikkö Linda Koivunen
  • Helpompaa hallitustyöskentelyä. Digitaaliset palvelut isännöitsijän ja taloyhtiön hallituksen työvälineinä, isännöitsijä Reijo Kuusela
  • Loppusanat ja webinaarin yhteenveto, liiketoimintajohtaja Veli Huotari

Pääset ilmoittautumaan webinaariin oheisen linkin kautta. Mikäli webinaarin ajankohta ei sovi sinulle, mutta tapahtuman aiheet kiinnostavat, ilmoittaudu tilaisuuteen. Lähetämme kaikille ilmoittautuneille tallenteen tilaisuuden jälkeen.

Voit esittää kysymyksiä webinaarin esiintyjille jo ilmoittautuessasi tai chatissä webinaarin aikana. 

Ilmoittaudu mukaan webinaariin> 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!